Salut, bine ai venit !
(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

section

Politica de retur

 

Denuntarea unilaterala

Ai dreptul sa ne notifici in scris (prin e-mail la office@kmpvest.ro ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului Singurele costuri care pot cadea in sarcina ta sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Nu se accepta produsele distruse in timpul transportului sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. De aceea, te rugam sa pastrezi ambalajul in care ai primit produsul si sa il returnezi in acelasi ambalaj. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vom face chiar noi comanda pentru curier, si vom deduce cheltuielile de transport din suma de returnat.

Iti vom returna contravaloarea produselor returnate prin ordin de plata, in cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor. Te rugam sa ne comunici un cont IBAN in care sa trimitem banii.

 

Desi legea nu prevede acest lucru, vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice.

Produsele neconforme

 

Daca un produs nu este conform specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii si nu doresti sa il pastrezi, il poti returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea ta, in urma unei notificari scrise in care ne spui ce anume nu este conform. Poti alege intre restituirea banilor si inlocuirea produsului.

Produse livrate din greseala

Daca ti s-a livrat alt produs decat cel comandat te rugam sa ne anunti cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi..

Procedura de returnare:


In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:


1.Autentifica-te pe site-ul kmpvest.ro cu contul tau de client si completeaza un formular de contact.
2.Este obligatoriu sa trimiti produsul, impreuna cu cutia in care l-ai primit, nedeteriorata, cu toate accesoriile si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate 

3.Dupa ce ai efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, printr-un curier rapid (Nemo Express, Transilvania Post) la adresa Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 206 in incinta la SIFI CJ Logistic S.A. (Comat CLUJ)– pentru KMP VEST SRL , precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

4.Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom deduce costul transportului din suma pe care trebuie sa ti-o restituim.
Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0264-596.003 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa office@kmpvest.ro.