Salut, bine ai venit !
(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

section

Politica de Confidentialitate

kmpvest.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe descris.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. kmpvest.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

KMP Invest SRL  se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.kmpvest.ro, prin completarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

kmpvest.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul kmpvest.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul descris.ro, se pot dezabona  utilizand linkul din footer-ul newsletterulului descris.ro primit prin email.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@kmpvest.ro .