Salut, bine ai venit !
(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

section

Despre Noi

Avem deosebita plăcere şi posibilitate ca, în câteva rânduri, să vă aducem în prim plan societatea noastră, prezentându-vă activităţile şi oportunităţile de afaceri pe care, credem noi, le putem iniţia cu Dumneavoastră, în scopul unor colaborări durabile şi eficiente.

          Firma noastră a fost infiinţată în anul 1999 ca societate comercială cu răspundere limitată cu capital integral privat românesc, oferind şi completând treptat o gamă de produse şi servicii în domeniul birotică şi papetărie. Mai precis, activităţile de bază ale companiei au pornit de la furnizarea/distribuţia hârtiei pentru imprimante şi copiatoare, consumabilelor pentru imprimante şi copiatoare, a rolelor şi consumabilelor pentru case de marcat, ulterior fiind completată gama de produse cu articole de birotică şi papetărie, etichete autocolante pentru coduri de bare. Firma noastră este producător şi distribuitor de  role pentru case de marcat, POS şi ATM, role fax.

          Know-how-ul echipei manageriale precum şi al tuturor colaboratorilor, partenerilor şi cadrelor tehnice se bazează pe o experienţă de peste 15 ani în producţia şi distribuţia hârtiei, a articolelor de birotică şi papetărie şi a consumabilelor şi echipamentelor necesare desfăşurării activităţii zilnice ale oricărei companii.

          Astfel, în decursul anilor, prin produsele şi serviciile oferite, prin politica de marketing abordată şi nu în ultimul rând prin implementarea, menţinerea şi îmbunătăţirea unui sistem de management al calităţii conform standardului SR EN ISO 9001:2008, am reuşit să aducem în portofoliul nostru de clienţi nume ca: OMV Romania Mineraloel, OMV Petrom, MOL Romania Petroleum Products, Rompetrol Downstream, Banca Transilvania, RCS&RDS, LUKOIL, Napolact, Euro GSM, Oncos şi lista ar putea continua cu multe alte companii şi firme, inclusiv multe companii şi instituţii de stat cu care am avut şi avem colaborări şi în momentul de faţă. Vă menţionăm ca aceşti beneficiari au intrat în portofoliul firmei ca urmare a relaţiilor pe care echipa de conducere le-a promovat în timp şi a unei strategii de marketing orientate către relaţii pe termen lung.

Capital Social: 10.000 lei

 

Unde ne gasesti ?

Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 206 in incinta la SIFI CJ Logistic S.A. (Comat CLUJ)